ZZP lease

Leasen voor de ZZP-er

NEW MOBILITY lease

Zorgeloos leasen voor de ZZP-er

Als ZZP-er heb je al genoeg aan je hoofd. Je wilt je kunnen focussen op je job en geen tijd en energie kwijt zijn aan de invulling van je mobiliteit of het verzamelen en administreren van bonnetjes. Of je nu met een fiets, auto, bedrijfswagen, bus, taxi, deelauto of taxi op pad gaat, alle kosten worden één keer per maand gefactureerd. Wij leveren alle automerken en types en met ons uitgebreide netwerk zorgen we altijd voor de beste deal.

Met NML Bedrijfswagens richten wij ons specifiek op de grijs kenteken rijder. De timmerlieden, schilders, tegelzetters of stratenmakers met een echte werkbus of de bloemiste, slager of bakker met een eigen bezorg bus. Met ons uitgebreide netwerk zorgt NML bedrijfswagens altijd voor de beste deal. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van en volgen we de nieuwste bedrijfswagen ontwikkelingen op de voet. Daarom weten wij welke (elektrische) bedrijfswagen geschikt is voor specifiek jouw werkzaamheden of werkgebied. Daarnaast kijken wij altijd naar wat er wel mogelijk is. Misschien ben je net gestart als ondernemer en lukt het nog niet jaarcijfers te overleggen. Wij kijken dan niet alleen naar de cijfers maar ook naar jou als ZZP-er, je plan en je toekomst. Daar maken wij graag deel van uit.

Voordelen van full operational lease voor de ZZP-er zijn onder andere;

  • Vast maandbedrag
  • Behoud van liquiditeit, geen investering nodig
  • Geen invloed op uw financiële ratio's, de auto staat niet op uw balans
  • Geen BKR registratie
  • Geen risico op onverwachte kosten voor reparaties
  • Geen bonnetjes meer bewaren en administreren

Onze keuzes

Fietsen

meest gekozen

Bedrijfswagens

Bekijk meer bedrijfswagens
Meest gekozen

Personenauto's

Bekijk meer personenauto's
Wij helpen graag

Altijd passend
advies

Bel: 072 792 0270Mail: nml@newmobilitylease.nl

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Daar zijn we voor! Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd voor je klaar met passend advies over de ideale zakelijke mobiliteit oplossing voor jou of jouw bedrijf!

Veelgestelde vragen

+
Wat is (full operational) leasen?

Leasen bestaat in verschillende vormen. New Mobility Lease biedt alleen full operational lease aan. Andere vormen zijn bijvoorbeeld netto operational lease, financial lease of private lease. Bij operational lease ligt het restwaarde risico bij de leasemaatschappij. De zakelijke klant (lessee genoemd) krijgt in wezen het gebruiksrecht van een voertuig. De klant heeft geen economisch eigendom van het vervoersmiddel en deze komt niet op de balans van de klant. Je kunt dan ook niet afschrijven op het vervoersmiddel. Uiteraard kun je de betaalde leasetermijnen wel als kosten aftrekken van je belaste resultaat en de BTW van de leasetermijnen terugvorderen.

Het verschil tussen full operational lease en netto operational lease zit hem in de componenten die meegenomen zijn in de calculatie, bijvoorbeeld wel (full) of geen (netto) reparaties, onderhoud, banden of verzekering. New Mobility Lease ontzorgt de klant maximaal en biedt full operational lease op alle merken en modellen auto's en bedrijfswagens en geselecteerde motoren en fietsen.

+
Wie mogen er in het lease voertuig rijden?

Van ons mag iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs in je lease voertuig rijden. Wel blijft de contractant ten alle tijde verantwoordelijk voor het lease voertuig en de naleving van de afspraken uit de mantelovereenkomst. Het kan dus zo zijn dat je werkgever als contractant andere afspraken en regels heeft.

+
Welke componenten zijn in het leasetarief meegenomen?

De tarieven die je op onze site ziet zijn tarieven voor full operationel lease exclusief BTW. De componenten die hierin zijn meegenomen zijn;

  • Afschrijving en Rente
  • Reparatie, Onderhoud en Banden
  • Verzekering (WA-Casco / All Risk)
  • Vervangend vervoer na 24 uur

Optioneel kunt u nog toevoegen, brandstof en/of winterbanden of all-wheater banden.

+
Krijg ik een BKR registratie?

Nee, zakelijke lease word niet geregistreerd bij het bureau voor krediet registratie.