Personenauto's

Leasen inclusief verzekering, HSB, reparaties en onderhoud

NEW MOBILITY lease

Auto van de zaak

De leaseauto biedt jou als ondernemer en jouw medewerkers vele voordelen. Je betaald 1 vast bedrag per maand en bent verzekerd van een betrouwbaar vervoersmiddel en komt niet voor onverwachte kosten te staan.

  • Leasen inclusief verzekering, HSB, reparaties en onderhoud
  • Alle merken en types leverbaar
  • Vandaag bestellen, volgende week rijden
  • Geen BKR-registratie
  • Tankpas, Laadpas en Parkeerkaart beschikbaar

Bekijk het aanbod
Onze keuzes

Fietsen

meest gekozen

Bedrijfswagens

Bekijk meer bedrijfswagens
Meest gekozen

Personenauto's

Bekijk meer personenauto's
Wij helpen graag

Altijd passend
advies

Bel: 072 792 0270Mail: info@newmobilitylease.nl

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Daar zijn we voor! Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd voor je klaar met passend advies over de ideale zakelijke mobiliteit oplossing voor jou of jouw bedrijf!

Veelgestelde vragen

+
Wat is (full operational) leasen?

Leasen bestaat in verschillende vormen. New Mobility Lease biedt alleen full operational lease aan. Andere vormen zijn bijvoorbeeld netto operational lease, financial lease of private lease. Bij operational lease ligt het restwaarde risico bij de leasemaatschappij. De zakelijke klant (lessee genoemd) krijgt in wezen het gebruiksrecht van een voertuig. De klant heeft geen economisch eigendom van het vervoersmiddel en deze komt niet op de balans van de klant. Je kunt dan ook niet afschrijven op het vervoersmiddel. Uiteraard kun je de betaalde leasetermijnen wel als kosten aftrekken van je belaste resultaat en de BTW van de leasetermijnen terugvorderen.

Het verschil tussen full operational lease en netto operational lease zit hem in de componenten die meegenomen zijn in de calculatie, bijvoorbeeld wel (full) of geen (netto) reparaties, onderhoud, banden of verzekering. New Mobility Lease ontzorgt de klant maximaal en biedt full operational lease op alle merken en modellen auto's en bedrijfswagens en geselecteerde motoren en fietsen.

+
Heb ik een eigen risico?

Bij een verhaalbare schade wordt er geen eigen risico in rekening gebracht. Wanneer een schade niet verhaalbaar is zal er wel een eigen risico in rekening gebracht worden. Is het schadebedrag lager dan het eigen risico, dan betaal je alleen het schadebedrag.

+
Ik heb schade, wat moet ik doen?

Schade is altijd vervelend, maar dat gaan we voor je regelen. Geef de schade binnen 48 uur aan ons door via info@newmobilitylease.nl. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen en een passende oplossing voorstellen.  

Is de schade (niet) verhaalbaar?
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Is de schade die is ontstaan aan jou te wijten dan noemen we deze niet verhaalbaar. In dit geval zullen de kosten door onze verzekeraar worden betaald en zal een eigen risico in rekening gebracht worden. Wanneer de ontstane schade niet aan jou te wijten is en de schuldige is bekend, is de schade verhaalbaar en zal onze verzekeraar de kosten op de tegenpartij verhalen. In dit geval zal geen eigen risico in rekening gebracht worden.

Herstellen
Bij het melden van de schade geef je aan of je de schade wilt laten herstellen.Een krasje kan je meestal prima laten zitten. Wij pakken het herstel van deze schade na het inleveren van het voertuig op. Scheelt jou ook weer tijd.

Schade herstellen? Dan koppelen we je aan één van onze herstellers bij jou in de buurt. De schadehersteller neemt vervolgens binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

+
Ben ik verzekerd tegen diefstal?

Diefstal van het voertuig - ja, je bent verzekerd tegen diefstal van het voertuig.

Diefstal van privé-eigendommen - privé-eigendommen vallen niet onder de verzekering van het voertuig. Check voor de zekerheid je inboedelverzekering.