New Mobility Lease

NEW MOBILITY lease

Zakelijke mobiliteit

FietsplanAuto leasen

New Mobility Lease BV is gevestigd in Heerhugowaard, Noord-Holland.

Onze missie; zakelijke mobiliteit efficiënt inrichten.

Onze visie; Bedrijven moeten zich kunnen richten op hun core-business. Mobiliteit moet daaraan ondersteunend zijn, ingericht als commodity, gereedschap, met als doel de core-business efficiënt te kunnen uitvoeren.

Zakelijke mobiliteit efficiënt inrichten

Nederland is een sterk ontwikkeld lease land en hoe onderscheiden wij ons dan van andere leasemaatschappijen? Wij onderscheiden ons allereerst door persoonlijk contact. Zo krijg je direct een medewerker aan de lijn zonder keuzetoetsen of contractnummers die je door moet geven. Bovendien kijken we bij de acceptatie vooral naar hoe we zaken wel voor elkaar kunnen krijgen. Met aandacht voor jouw persoonlijke situatie en denkend in oplossingen.

Het woord New zit niet zomaar in onze naam. Wij zijn erop gericht ook alle nieuwe mobiliteit oplossingen aan het midden- en klein bedrijf (MKB-er) en zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) aan te bieden of te faciliteren. Naast traditionele operationele auto lease van alle merken en types richten we ook veel fiscaal aantrekkelijke fietsplannen in voor bedrijven en hun medewerkers. Daarnaast bieden we ook aan; shortlease, fietslease en motorlease. Ook faciliteren en verwerken we tank-, parkeer-, OV-, taxi-, en deelauto kosten. Allemaal op 1-maandelijkse factuur.

Onder ons label NML Bedrijfswagens richten wij ons specifiek op de operationele lease van elektrische bussen, grijs kenteken auto's. Een all-in lease waarbij de kosten voor afschrijving, rente, verzekering, reparatie, onderhoud en banden in het tarief zijn opgenomen. De bedrijfswagen is vaak nog meer dan de personenwagen een tool, een gereedschap, voor degene die erin rijdt. Juist die berijders zijn vaak afhankelijk van hun werkbus en dus gebaat bij zekerheid. Zekerheid van een elke dag startende auto, goed onderhouden en goed verzekerd.

New Mobility Lease is een volledig zelfstandig opererende leasemaatschappij. Wij zijn merk en dealer onafhankelijk en kunnen dus eerlijk en oprecht adviseren over de meest efficiënte inrichting van jouw zakelijke mobiliteit. Door gebruik te maken van zowel ons lokale als internationale netwerk zijn we in staat om alle componenten in het leasetarief scherp in te kopen. Bovendien zetten wij de voertuigen na afloop van het contract weer zelf als occasion in de markt. Hierdoor is het ook mogelijk vooraf vast te leggen dat jij als berijder de auto na het contract voor een vooraf afgesproken bedrag zelf overneemt.

Wij helpen graag

Altijd passend
advies

Bel: 072 792 0270Mail: info@newmobilitylease.nl

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Daar zijn we voor! Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd voor je klaar met passend advies over de ideale zakelijke mobiliteit oplossing voor jou of jouw bedrijf!

referenties

Wat zeggen onze klanten