MKB lease

Leasen voor het midden- en kleinbedrijf

NEW MOBILITY lease

Leasen voor het midden- en kleinbedrijf

Als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf (MKB-er) heb je al genoeg aan je hoofd. Naast de focus op je eigen job wil je ook dat je medewerkers zich kunnen focussen op hun werk en geen tijd kwijt zijn aan de invulling van hun mobiliteit het bijhouden van bonnetjes en administratie. New Mobility Lease biedt alle mobiliteit voor jou en je medewerkers op een maandelijkse factuur.

Of het nu gaat om personenauto's, bedrijfswagens of (motor)fietsen, al deze vormen van mobiliteit kunnen wij full operational leasen en met ons uitgebreide netwerk zorgen we altijd voor de beste deal. Je bent dan volledig ontzorgt, wij leveren alle merken en typen auto's en nemen de volledige administratie tijdens het rijden uit handen. Reparaties, onderhoud, banden vervangen, vervangend vervoer, schades, verzekering alles is inclusief. Optioneel leveren wij ook de brandstof- of laadpassen waarmee ook parkeerkosten kunnen worden voldaan. Daarnaast is het mogelijk mobiliteit in de vorm van openbaar vervoer, taxi, uber of deelauto's via ons platform af te nemen.

  • Altijd persoonlijk contact
  • Mobiliteit zonder zorgen of administratie
  • Alle merken en types leverbaar, ook elektrisch
  • Inclusief verzekering, reparaties, onderhoud en banden vervangen
  • Tankpas, Laadpas en Parkeerpas beschikbaar
  • Mogelijkheid tot CO2 Compensatie
Onze keuzes

Fietsen

meest gekozen

Bedrijfswagens

Bekijk meer bedrijfswagens
Meest gekozen

Personenauto's

Bekijk meer personenauto's
Wij helpen graag

Altijd passend
advies

Bel: 072 792 0270Mail: info@newmobilitylease.nl

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Daar zijn we voor! Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd voor je klaar met passend advies over de ideale zakelijke mobiliteit oplossing voor jou of jouw bedrijf!

Veelgestelde vragen

+
Wat is (full operational) leasen?

Leasen bestaat in verschillende vormen. New Mobility Lease biedt alleen full operational lease aan. Andere vormen zijn bijvoorbeeld netto operational lease, financial lease of private lease. Bij operational lease ligt het restwaarde risico bij de leasemaatschappij. De zakelijke klant (lessee genoemd) krijgt in wezen het gebruiksrecht van een voertuig. De klant heeft geen economisch eigendom van het vervoersmiddel en deze komt niet op de balans van de klant. Je kunt dan ook niet afschrijven op het vervoersmiddel. Uiteraard kun je de betaalde leasetermijnen wel als kosten aftrekken van je belaste resultaat en de BTW van de leasetermijnen terugvorderen.

Het verschil tussen full operational lease en netto operational lease zit hem in de componenten die meegenomen zijn in de calculatie, bijvoorbeeld wel (full) of geen (netto) reparaties, onderhoud, banden of verzekering. New Mobility Lease ontzorgt de klant maximaal en biedt full operational lease op alle merken en modellen auto's en bedrijfswagens en geselecteerde motoren en fietsen.

+
Wie mogen er in het lease voertuig rijden?

Van ons mag iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs in je lease voertuig rijden. Wel blijft de contractant ten alle tijde verantwoordelijk voor het lease voertuig en de naleving van de afspraken uit de mantelovereenkomst. Het kan dus zo zijn dat je werkgever als contractant andere afspraken en regels heeft.

+
Welke componenten zijn in het leasetarief meegenomen?

De tarieven die je op onze site ziet zijn tarieven voor full operationel lease exclusief BTW. De componenten die hierin zijn meegenomen zijn;

  • Afschrijving en Rente
  • Reparatie, Onderhoud en Banden
  • Verzekering (WA-Casco / All Risk)
  • Vervangend vervoer na 24 uur

Optioneel kunt u nog toevoegen, brandstof en/of winterbanden of all-wheater banden.

+
Kan ik BTW aftrekken

De tarieven die je op onze site ziet zijn tarieven voor full operationel lease exclusief BTW. Het tarief kunt u aftrekken van uw belastbare winst en de BTW op uw maandelijkse factuur kunt u terugvorderen.