CO2 Compensatie

Compenseer de CO2 uitstoot van je gereden kilometers

NEW MOBILITY lease

Compenseer je CO2 uitstoot

Bekijk het aanbod

New Mobility Lease biedt de mogelijkheid om van alle mobiliteit de CO2 uitstoot bij te houden en desgewenst te compenseren. Uniek is dat we dit ook mogelijk en betaalbaar maken voor de kleine zelfstandigen, de MKB-er of ZZP-er.

Al vanaf de eerste auto in je wagenpark kun je per maand de uitgestoten CO2 in kaart gebracht krijgen en compenseren voor een paar euro per maand. Uiteraard is deze compensatie gecertificeerd en gevalideerd volgens de Verified Carbon Standard.

Dit biedt jou de mogelijkheid deze compensatie ook op te nemen in je jaarrapportages, offertes of aanbiedingen richting partners, klanten en opdrachtgevers.

Bosprojecten

Bossen spelen een fundamentele rol bij het beperken van klimaatverandering.
Door CO2 uit de atmosfeer te verwijderen en op te slaan in de bomen en de bodem.
Zodra bomen worden gekapt komt de opgeslagen CO2 weer vrij in de atmosfeer. Er wordt geschat dat ontbossing en bosdegradatie ongeveer 11% van de wereldwijde CO2-uitstoot vertegenwoordigen. Om deze belangrijke ecosystemen te beschermen, de biodiversiteit te behouden en CO2 op te slaan, maken verschillende bosprojecten deel uit van de New Mobility Lease CO2 Compensatie Mix.

Wij helpen graag

Altijd passend
advies

Bel: 072 792 0270Mail: info@newmobilitylease.nl

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Daar zijn we voor! Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd voor je klaar met passend advies over de ideale zakelijke mobiliteit oplossing voor jou of jouw bedrijf!

referenties

Wat zeggen onze klanten