NML Fietsplan 2022

Ga voor vitaliteit en duurzaamheid

NEW MOBILITY lease

Fiets van de zaak

Geef concreet invulling aan vitaliteit en duurzaamheid in je onderneming met het NML Fietsplan 2022. Geen gedoe of administratie en alles snel en goed geregeld. Kosteloos voor de werkgever, zonder invloed op de werkkostenregeling (wkr) en wel 40% voordeel voor de werknemer met de lease fiets of e-bike van de zaak. Download onze brochure en kom alles te weten.

Ik wil een fietsplanDownload brochure

Voordelen werkgever

 • Nr. 1 arbeidsvoorwaarde
 • Geen administratie
 • Duurzame invulling mobiliteitsbeleid
 • Vitale & gezonde medewerkers
 • Geen verborgen kosten
 • Bespaar op brandstof
 • Geen invloed op de WKR
 • Geen verplichte minimale afname
 • Kosteloos digitaal platform

Voordelen werknemer

 • Besparing tot wel 40% t.o.v. koop
 • Keuzevrijheid in dealer, merk en alle type fietsen
 • Ook voor alleen privédoeleinden
 • 1.000+ aangesloten dealers
 • Overname optie na 36 maanden

Download onze fietsplan brochure!


Wat is e-bike leasing precies? Wat is de bijtelling bepaald door de belastingdienst op een fiets van de zaak? En waarom is het financieel interessant voor zowel werknemer als werkgever buiten de WKR? Alles vind je terug in onze brochure.

Vul hieronder je gegevens in voor de download. Je kunt uiteraard ook direct contact opnemen met ons. Binnen een week fietst je al op een fiets van de zaak.

Contactgegevens
Of meld je direct aan
Download hieronder de fietsplan brochure, u krijgt deze ook automatisch per e-mail toegestuurd.
Download brochure
Oeps! Er ging iets fout met het invullen van het formulier. Probeer het opnieuw.
populaire fietsen

Fietsen

Veelgestelde vragen over Fietsplan

+
Wat is allemaal inbegrepen in de lease bij het NML fietsplan?

Allereerst doen wij de volledige investering voor de fietsen schrijven deze af tot 15% van de nieuwwaarde na 3 jaar waarna de berijder hem kan overnemen. Gedurende deze 3 jaar zijn ook alle kosten van onderhoud, van accu tot slijtage delen worden door ons betaald. Daarnaast zijn alle fietsen verzekerd tegen schade en diefstal zonder dat er een eigen risico van toepassing is als de fiets op slot heeft gestaan. Ook 24/7 pechhulp voor onderweg van de ANWB is inbegrepen in het lease tarief. Kortom, leuker kunnen we het niet maken, wel vitaler.

+
Voor wie is NML fietsplan?

Wat ons betreft iedereen. Heel Nederland aan het NML Fietsplan! Voor jezelf als ondernemer of voor een volledig werknemersbestand met 2.500 medewerkers en alles ertussen. In alle gevallen kunnen wij u volledig van dienst zijn inclusief ons interne promotiepakket om het NML fietsplan onder de aandacht te brengen. Wil je talent aantrekken? Bied bijvoorbeeld een mooie VanMoof of Veloretti aan. Heeft een medewerker al een leaseauto, ook geen probleem. De fiets van de zaak kan er gewoon naast aangeboden worden.

+
Hoe werkt fietslease?

De fiets van de zaak is tegenwoordig een van de meest aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waar veel gebruik van wordt gemaakt. Niet zo gek wat het draagt bij aan vitaliteit, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en is een teken van goed werkgeverschap. Daarnaast bespaart je fors op brandstofkosten. Door de fiets te leasen stel je als werkgever een lease fiets beschikbaar aan je medewerker via het NML fietsplan. Dit is inclusief verzekering, reparatie, onderhoud en banden vervangen. Door de fietsen te leasen en niet aan te schaffen heeft de investering geen invloed op de vrije ruimte binnen de werkkosten regeling.Daarnaast heb je geen zorgen meer om onderhoud of reparaties, dat regelen wij allemaal met een van de meer dan 1.000 aangesloten fietsdealers. De medewerker betaald bijtelling over de nieuwwaarde van de fiets en heeft daarmee het recht om de fiets onbeperkt privé te gebruiken en kan deze zelfs beschikbaar stellen aan bijvoorbeeld de schoolgaande kinderen.

+
Wat is een fietsplan?

Een fietsplan wordt door de werkgever ingevoerd om het fietsgebruik in het woon-werkverkeer te stimuleren. Met een fietsplan biedt de werkgever haar medewerkers de mogelijkheid om op een fiscaal vriendelijke manier een nieuwe fiets aan te schaffen. Dan hebben zowel de werknemer als de werkgever hier voordeel bij.

De fiets van de zaak is tegenwoordig een van de meest aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waar veel gebruik van wordt gemaakt. Niet zo gek wat het draagt bij aan vitaliteit, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en is een teken van goed werkgeverschap. Daarnaast bespaart je fors op brandstofkosten. Door de fiets te leasen stel je als werkgever een lease fiets beschikbaar aan je medewerker via het NML fietsplan. Dit is inclusief verzekering, reparatie, onderhoud en banden vervangen.


Alle vragen over fietsplan
Wij helpen graag

Altijd passend
advies

Bel: 072 792 0270Mail: info@newmobilitylease.nl

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Daar zijn we voor! Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd voor je klaar met passend advies over de ideale zakelijke mobiliteit oplossing voor jou of jouw bedrijf!

referenties

Wat zeggen onze klanten

Contact

Onze openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 15:00

Bel: 072 792 0270
WhatsApp
Mail