Start direct

met een fietsplan voor jouw organisatie

NML FIETSPLAN

Begin vandaag nog met een fietsplan

Aanvragen

Meld je aan voor het fietsplan van New Mobility Lease. Zo kun je binnen no-time rijden op een fiets van de zaak.

Samen implementeren we een fietsplan voor jouw onderneming. We hebben hiervoor alle templates klaarstaan en richten zo snel een efficient het fietsplan beleid voor jullie onderneming in.

Wanneer het beleid is opgemaakt ontvangt de medewerker een pincode waarmee hij of zij een fiets kan bestellen bij een van de 1.000 aangesloten dealers. Zodra de bestelling is goedgekeurd door zowel de werknemer als de werkgever kan de fiets al worden afgeleverd.

Gedurende het contract krijg je van ons bericht over uit te voeren service, onderhoud, de verzekering en de pechhulp. Na de looptijd van 36 maanden kun je de fiets overnemen of inleveren.

Van zzp-er met 1 fiets tot werkgevers met duizenden medewerkers, voor iedere onderneming hebben wij een passend fietsplan.

NML Fietsplan
Contactgegevens
Bedrijfsgegevens

Wij gebruiken jouw gegevens voor verwerken van jouw aanvraag, het opstellen van een contract en een eventuele kredietcheck bij een externe partij.

Bedankt! Je aanmelding is ontvangen, we nemen z.s.m. contact met je op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Met het NML fietsplan geef je concreet invulling aan vitaliteit en duurzaamheid in je onderneming. Geen gedoe of administratie en alles snel en goed geregeld. Kosteloos voor de werkgever, zonder invloed op de werkkostenregeling (wkr) en wel 40% voordeel voor de werknemer met de lease fiets of e-bike van de zaak.

referenties

Wat zeggen onze klanten