Fietsplan voor ZZP'ers

 Fiscale Voordelen en Duurzaam Pendelen

Fietsplan voor ZZP'ers: Fiscale Voordelen en Duurzaam Pendelen

Ontdek de voordelen van een fietsplan voor ZZP'ers en maak jouw woon-werkverkeer niet alleen efficiënter maar ook voordeliger. Bij New Mobility Lease begrijpen we dat zelfstandige ondernemers unieke behoeften hebben, en ons fietsplan is op maat gemaakt om aan die behoeften te voldoen.

Waarom Kiezen voor een Fietsplan als ZZP'er?

1. Fiscale voordelen

Als ZZP'er profiteer je van specifieke fiscale voordelen bij de aanschaf van een zakelijke fiets. Ontdek hoe je kunt besparen op belastingen en tegelijkertijd investeert in duurzame mobiliteit.

2. Gezondheid en Productiviteit

Fietsen naar je werk bevordert niet alleen je fysieke gezondheid maar ook je mentale welzijn. Verhoog je energieniveau, verminder stress en verbeter je algehele productiviteit.

Hoe Werkt Het Fietsplan voor ZZP'ers?

1. Eenvoudige Aanmelding

Leer hoe je als ZZP'er kunt profiteren van het fietsplan. Ontdek het eenvoudige aanmeldingsproces en de documentatie die nodig is om te beginnen.

2. Zakelijke Fietskeuzes

Ontdek de verschillende fietsopties die beschikbaar zijn binnen het fietsplan voor ZZP'ers. Van stijlvolle stadsfietsen tot elektrische fietsen, wij bieden keuzes die aansluiten bij jouw behoeften.

3. Financiële Begeleiding

Wij begeleiden je door het financiële aspect van het fietsplan, zodat je zeker weet dat je alle beschikbare voordelen benut. Ontdek hoe je de kosten kunt minimaliseren en maximaal kunt profiteren.

Neem Vandaag Nog Contact op met New Mobility Lease

Bij New Mobility Lease begrijpen we de uitdagingen waarmee ZZP'ers worden geconfronteerd, en ons fietsplan is ontworpen om bij te dragen aan jouw zakelijk succes. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons fietsplan voor ZZP'ers jouw onderneming kan ondersteunen.

Optimaliseer je woon-werkverkeer en investeer in je eigen welzijn met het fietsplan van New Mobility Lease. Een slimme keuze voor jou als zelfstandige professional.

Aan de slag met ons fietsplan?

Bekijk ons fietsplan
Download onze gratis fietsplan brochure!


Wat is e-bike leasing precies? Wat is de bijtelling bepaald door de belastingdienst op een fiets van de zaak? En waarom is het financieel interessant voor zowel werknemer als werkgever buiten de WKR? Alles vind je terug in onze brochure.

Vul hieronder je gegevens in voor de download. Je kunt uiteraard ook direct contact opnemen met ons. Binnen een week fietst je al op een fiets van de zaak, volledig ontzorgd.

Contactgegevens
Of meld je direct aan
Download hieronder de fietsplan brochure, u krijgt deze ook automatisch per e-mail toegestuurd.
Download brochure
Oeps! Er ging iets fout met het invullen van het formulier. Probeer het opnieuw.

Met het NML fietsplan geef je concreet invulling aan vitaliteit en duurzaamheid in je onderneming. Geen gedoe of administratie en alles snel en goed geregeld. Kosteloos voor de werkgever, zonder invloed op de werkkostenregeling (wkr) en wel 40% voordeel voor de werknemer met de lease fiets of e-bike van de zaak.

referenties

Wat zeggen onze klanten