Fietsplan werkgever

Fietsplan Werkgever: Ontdek de voordelen van het fietsplan

Fietsplan Werkgever: Ontdek de voordelen van het fietsplan

Wist je dat steeds meer werkgevers een fietsplan aanbieden als een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde? Ontdek hoe jij kunt profiteren van het fietsplan om CO2 uitstoot te besparen en de gezondheid op de werkvloer kunt bevorderen.

Waarom Kiezen voor het Fietsplan als werkgever?

Een fietsplan is duurzaam

Het fietsplan geeft een boost aan de duurzaamheid van je onderneming. Met iedere gefietste kilometer bespaar je CO2 uitstoot en brandstofkosten. Ook geef je als onderneming concreet invulling aan de rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit. Werkgevers met 100 of meer werknemers moeten vanaf 2024 verplicht rapporteren over de CO2 uitstoot van het woon-werkverkeer van hun werknemers. Op de fiets is deze uitstoot natuurlijk nul.

Een fietsplan zorgt voor vitaliteit

Kies voor een vitale werkvloer. Bewegen, en dus ook fietsen, maakt je medewerkers vitaler. Het hoofd leeg door lekker door de frisse lucht te fietsen en tegelijkertijd de gewrichten soepel houden. Minder ziekte verzuim door een betere weerstand.

Een fietsplan voor werven en behouden van mensen

Wanneer je als werkgever een goed fietsplan aanbiedt toon je jezelf als een aantrekkelijke werkgever. In de strijd om het werven en behouden van talent helpt een goed fietsplan je als werkgever. Je biedt je medewerkers een compleet plan en een groot financieel voordeel van minimaal 35% ten opzichte van het zelf aanschaffen van een fiets.

Een fietsplan is kostenneutraal

Het NML-fietsplan kost je als werkgever niets. Ook blijf je als werkgever nooit met een fiets zitten. Geen kosten en nog blijere medewerkers, de vraag is dus vooral waarom niet?

Buiten de werkkostenregeling

Het NML fietsplan valt volledig buiten de werkkostenregeling.

Een fietsplan van NML is rompslomploos

Alles digitaal en efficiënt ingericht. Wij helpen jullie op weg met diverse templates om tot een goed fietsplanbeleid te komen. Maar ook om jullie medewerkers te enthousiasmeren om gebruik te gaan maken van het fietsplan met ons medewerkersinfomatiepakket.

Dealers en merken

Inmiddels zijn meer dan 200 merken en meer dan 1.500 dealers aangesloten op ons fietsplan. Jullie medewerkers kunnen dus altijd snel en lokaal terecht voor goed advies over een nieuwe fiets of het onderhoud aan de fiets. Ook de grote internetwinkel of online only merken zijn onderdeel van ons fietsplan.

All-in

Met ons fietsplan bied je de medewerkers echt iets compleets. Ons plan is werkelijk all-in, reparaties, onderhoud, lekke banden, verzekering voor zowel diefstal als schade en pechhulp bij pech onderweg. Alles is inbegrepen.

Aan de slag met ons fietsplan?

Bekijk ons fietsplan
Download onze gratis fietsplan brochure!


Wat is e-bike leasing precies? Wat is de bijtelling bepaald door de belastingdienst op een fiets van de zaak? En waarom is het financieel interessant voor zowel werknemer als werkgever buiten de WKR? Alles vind je terug in onze brochure.

Vul hieronder je gegevens in voor de download. Je kunt uiteraard ook direct contact opnemen met ons. Binnen een week fietst je al op een fiets van de zaak, volledig ontzorgd.

Contactgegevens
Of meld je direct aan
Download hieronder de fietsplan brochure, u krijgt deze ook automatisch per e-mail toegestuurd.
Download brochure
Oeps! Er ging iets fout met het invullen van het formulier. Probeer het opnieuw.

Met het NML fietsplan geef je concreet invulling aan vitaliteit en duurzaamheid in je onderneming. Geen gedoe of administratie en alles snel en goed geregeld. Kosteloos voor de werkgever, zonder invloed op de werkkostenregeling (wkr) en wel 40% voordeel voor de werknemer met de lease fiets of e-bike van de zaak.

referenties

Wat zeggen onze klanten