Zakelijke mobiliteit

Alle mobiliteit op 1 maandelijkse factuur

Ontdek de mogelijkheden
NEW MOBILITY lease

Zakelijk leasen voor de professional

Bekijk het bedrijfswagen aanbod

What’s in a name? Nieuwe mobiliteit leasen, dat is wat wij doen. Veel bedrijven en ondernemers kijken kritisch naar hun mobiliteit en dit kan veel vragen opleveren.  

Is het nog verantwoord mensen 7 dagen per week een auto van de zaak ter beschikking te stellen terwijl men maar twee dagen in de week naar kantoor komen? Zijn er duurzamere oplossingen? Kunnen we deelauto’s inzetten? Wanneer is het rendabel over te stappen naar elektrisch rijden, of waterstof vervoer? Personeel vraagt om een fiets van de zaak of een OV kaart, hoe kunnen we dat faciliteren?

New Mobility Lease adviseert jou of jouw bedrijf van A tot Z en geeft concreet invulling aan alle mobiliteitsvraagstukken. Alles binnen een portaal en op een maandelijkse factuur.

onze diensten

Mobiliteitsoplossingen

Full operationele lease
Full Operationele Lease
Full operationele lease is de meest gekozen leasevorm voor zakelijke rijders. Je betaald een vast bedrag per maand en alle kosten worden door de leasemaatschappij gedekt. Afschrijving en rente, WA-Casco verzekering, wegenbelasting (houderschapsbelasting), reparaties, onderhoud, banden, vervangend vervoer en brandstof(voorschot) alles is inbegrepen. Geen onverwachte kosten en zeker weten waar je aan toe bent.
lees meer →
Fietsplan
Fietsplan
Geef invulling aan de nummer 1 secundaire arbeidsvoorwaarde voor jezelf of je werknemers met het NML Fietsplan. Bespaar op brandstofkosten en geef concreet invulling aan thema's als duurzaamheid, vitaliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap. Geen gedoe of administratie en alles snel en goed geregeld voor zowel werkgever als werknemer zonder invloed op de werkkostenregeling (WKR) met de lease fiets of e-bike van de zaak.
Ontdek ons fietsplan →
ZZP lease
ZZP lease
Als ZZP-er heb je al genoeg aan je hoofd. Je wilt je kunnen focussen op je job en je klanten en geen tijd en energie kwijt zijn aan de invulling van je mobiliteit of het verzamelen en administreren van bonnetjes. Of je nu met een fiets, auto, bedrijfswagen, bus, taxi, deelauto of taxi op pad gaat, alle kosten worden één keer per maand gefactureerd. We leveren alle automerken en types en met ons uitgebreide netwerk zorgen we altijd voor de beste deal.
lees meer →
Wij helpen graag

Altijd passend
advies

Bel: 072 792 0270Mail: info@newmobilitylease.nl

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Daar zijn we voor! Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd voor je klaar met passend advies over de ideale zakelijke mobiliteit oplossing voor jou of jouw bedrijf!

referenties

Wat zeggen onze klanten