Motor van de zaak

Een motor van de zaak voor jou of jouw medewerkers

NEW MOBILITY lease

Motor van de zaak

Snel en efficiënt naar je plaats van bestemming. Met een motor van de zaak omzeil je alle files en rijdt je in mum van tijd naar jouw afspraken. New Mobility Lease is bekend met en levert alle gangbare merken motoren voor het woon- werkverkeer. Onder andere de BMW Motorfietsen met cardan aandrijving zijn hiervoor zeer geschikt. Daarnaast zijn er natuurlijk diverse elektrisch aangedreven motorfietsen die New Mobility Lease kan aanbieden inclusief reparatie, onderhoud, banden vervangen en verzekering. Een prettige bijkomstigheid van het het leasen van een motor van de zaak is dat er over een motorfiets, anders dan bij auto's of fietsen, geen forfaitaire bijtelling word berekend.

New Mobility Lease vertelt je graag alle voordelen en mogelijkheden van het leasen van een motor op de zaak. Neem contact met ons voor meer informatie.

Onze keuzes

Fietsen

meest gekozen

Bedrijfswagens

Bekijk meer bedrijfswagens
Meest gekozen

Personenauto's

Bekijk meer personenauto's
Wij helpen graag

Altijd passend
advies

Bel: 072 792 0270Mail: info@newmobilitylease.nl

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Daar zijn we voor! Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd voor je klaar met passend advies over de ideale zakelijke mobiliteit oplossing voor jou of jouw bedrijf!

Veelgestelde vragen

+
Wat is (full operational) leasen?

Leasen bestaat in verschillende vormen. New Mobility Lease biedt alleen full operational lease aan. Andere vormen zijn bijvoorbeeld netto operational lease, financial lease of private lease. Bij operational lease ligt het restwaarde risico bij de leasemaatschappij. De zakelijke klant (lessee genoemd) krijgt in wezen het gebruiksrecht van een voertuig. De klant heeft geen economisch eigendom van het vervoersmiddel en deze komt niet op de balans van de klant. Je kunt dan ook niet afschrijven op het vervoersmiddel. Uiteraard kun je de betaalde leasetermijnen wel als kosten aftrekken van je belaste resultaat en de BTW van de leasetermijnen terugvorderen.

Het verschil tussen full operational lease en netto operational lease zit hem in de componenten die meegenomen zijn in de calculatie, bijvoorbeeld wel (full) of geen (netto) reparaties, onderhoud, banden of verzekering. New Mobility Lease ontzorgt de klant maximaal en biedt full operational lease op alle merken en modellen auto's en bedrijfswagens en geselecteerde motoren en fietsen.

+
Welke componenten zijn in het leasetarief meegenomen?

De tarieven die je op onze site ziet zijn tarieven voor full operationel lease exclusief BTW. De componenten die hierin zijn meegenomen zijn;

  • Afschrijving en Rente
  • Reparatie, Onderhoud en Banden
  • Verzekering (WA-Casco / All Risk)
  • Vervangend vervoer na 24 uur

Optioneel kunt u nog toevoegen, brandstof en/of winterbanden of all-wheater banden.

+
Krijg ik een BKR registratie?

Nee, zakelijke lease word niet geregistreerd bij het bureau voor krediet registratie.

+
Welke kosten kan ik declareren bij New Mobility Lease?

In het leasecontract is opgenomen welke kosten je kunt declareren.

Declareer de kosten via de info@newmobilitylease.nl. Als het niet mogelijk is om de kosten te declareren, informeren we je hierover.

Het declareren van brandstof is alleen mogelijk wanneer dit in het contract is opgenomen.

Hulpverleningskosten gedeclareerd? Houd er rekening mee dat de verwerking hiervan langer duurt.