Acceptatie

Ook voor ZZP-ers

NEW MOBILITY lease

Acceptatie beleid

Vraag offerte aan

Ons acceptatiebeleid kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak. Wij kijken echt niet alleen naar de cijfertjes uit het verleden. Meer kijken we naar jou als ondernemer, je plan en je toekomst. Daarbij denken we in oplossingen, hoe kunnen we voor jou de beste mobiliteitsoplossing inrichten en dit faciliteren? Daarom zijn ook de (net gestarte) ZZP-er en MKB-er welkom bij ons voor het leasen van zijn of haar voertuig(en).

Hoe kunnen we het wel doen?

Op die vraag zoeken we samen het antwoord. Soms komt de keuze voor een nieuwe auto eerder dan je had verwacht. Door onverhoopte schade of onderhoudskosten die de pan uitreizen bijvoorbeeld. Wij denken met je mee en bieden de mogelijkheid snel in een (jong) gebruikte auto of bus te stappen. Of bijvoorbeeld door je huidige auto in te ruilen en deze als aanbetaling mee te nemen in het leasetarief waardoor de maandlasten direct lager worden en de acceptatie weer een stap dichterbij is.

Wij helpen graag

Altijd passend
advies

Bel: 072 792 0270Mail: info@newmobilitylease.nl

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Daar zijn we voor! Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd voor je klaar met passend advies over de ideale zakelijke mobiliteit oplossing voor jou of jouw bedrijf!

referenties

Wat zeggen onze klanten