Mercedes bedrijfswagens

Zakelijk leasen

NEW MOBILITY lease

Lease hier jouw Mercedes bedrijfswagen all-in, alleen nog zelf tanken. Ook voor startende ondernemers.

Das Beste oder nichts. Het beste en anders niet zo omschrijftMercedes-Benz zichzelf en dat geldt ook voor haar bedrijfswagens. Met de handzame Citan, de alom bekende Vito, de X-Klasse pick-up en de ruime Sprinter is Mercedes-Benz met haar bedrijfswagens in alle segmenten beschikbaar.

Technisch is de Mercedes-Benz zoals bekend van topkwaliteit en ook in elektrificatie is het merk vooruitstrevend. Onder andere de actieradius van de elektrische modellen, de e-citan, de e-vito en de e-sprinter, staan bekend als beste in de huidige markt.

New Mobility Lease >> NML Bedrijfswagens biedt alle Mercedes bedrijfswagens aan met een all-in maandtarief. Ook reparatie, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering zijn in het leasetarief inbegrepen. Ook winter- of all-season banden en brandstof zijn optioneel toe te voegen aan het leasetarief. Altijd de zekerheid van een vast tarief, geen onverwachte kosten voor reparaties of verzekering. Bovendien staat de auto niet op de balans van je bedrijf of eenmanszaak. Geen beslag op je geld en geen BKR-registratie dus. Ook is het mogelijk je huidige auto bij ons in te ruilen.

Alle Mercedes bedrijfswagens beschikbaar, vraag hier jouw persoonlijke offerte aan.

 

Bekijk het aanbod
Mercedes bedrijfswagens
Meest gekozen
Mercedes bedrijfswagens

Bedrijfswagens