Volkswagen bedrijfswagens

Zakelijk leasen

NEW MOBILITY lease

Lease hier jouw Volkswagen bedrijfswagen all-in, alleen nog zelf tanken. Ook voor startende ondernemers.

Volkswagen timmert met VW Bedrijfswagens al jaren hard aan de weg.De eerste Volkswagen Transporter was getekend door de Nederlander Ben Pon, inmiddels staat de 7e generatie VW Transporter in de showroom en ook deze werkbus is uiteraard te leasen bij New Mobility Lease / NMLBedrijfswagens. Naast de Transporter zijn de compactere VW Caddy en de grotere VW Crafter uiteraard ook mogelijk als betrouwbare bedrijfswagen.

Kies je liever voor duurzaam ondernemen? Een elektrischeVolkswagen bestelbus draagt bij aan een wereld vol innovatie en duurzaamheid.Omdat de toekomst vandaag wordt bepaald en een elektrische bestelbus bijdraagt om jouw bedrijf klaar te maken voor een duurzame, emissie vrije toekomst.

New Mobility Lease >> NML Bedrijfswagens biedt alleVolkswagen bedrijfswagens aan met een all-in maandtarief. Ook reparatie, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering zijn in het leasetarief inbegrepen. Ook winter- of all-season banden en brandstof zijn optioneel toe te voegen aan het leasetarief. Altijd de zekerheid van een vast tarief, geen onverwachte kosten voor reparaties of verzekering. Bovendien staat de auto niet op de balans van je bedrijf of eenmanszaak. Geen beslag op je geld en geen BKR-registratie dus. Ook is het mogelijk je huidige auto bij ons in te ruilen.

Alle Volkswagen bedrijfswagens beschikbaar, vraag hier jouw persoonlijke offerte aan.

 

Bekijk het aanbod
Volkswagen bedrijfswagens
Meest gekozen
Volkswagen bedrijfswagens

Bedrijfswagens