Bedrijfswagens

All-in uw bedrijfswagen leasen?

NEW MOBILITY lease

NML Bedrijfswagens

NML Bedrijfswagens richt zich specifiek op de MKB-er en ZZP-er die grijs kenteken rijden, een bestelauto of bus. Juist als MKB-er of ZZP-er wil je je richten op waar je goed in bent, jouw werk. Het liefst wil je dit doen met goed gereedschap, jouw bus of bestelauto is onderdeel van jouw gereedschapskist, jouw tools. Je wilt goed voor de dag komen, nu of in de toekomst elektrisch gaan rijden, de auto moet starten, rijden en goed blijven rijden, goed onderhouden worden en je wilt dat je zelf of jouw medewerkers goed verzekerd de weg op gaan. Daarom biedt NML bedrijfswagens full operationele lease voor de grijs kenteken markt. Alleen nog tanken met de tankpas en verder geen omkijken naar jouw mobiliteit. Alles goed geregeld.

  • Leasen inclusief verzekering, HSB, reparaties en onderhoud
  • Alle merken en types leverbaar
  • Vandaag bestellen, volgende week rijden
  • Geen BKR registratie
  • Elektrische bussen beschikbaar
  • Tankpas,Laadpas en Parkeerkaart beschikbaar

Bekijk het aanbod
Onze keuzes

Fietsen

meest gekozen

Bedrijfswagens

Bekijk meer bedrijfswagens
Meest gekozen

Personenauto's

Bekijk meer personenauto's
Wij helpen graag

Altijd passend
advies

Bel: 072 792 0270Mail: info@newmobilitylease.nl

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Daar zijn we voor! Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd voor je klaar met passend advies over de ideale zakelijke mobiliteit oplossing voor jou of jouw bedrijf!

Veelgestelde vragen

+
Wat is (full operational) leasen?

Leasen bestaat in verschillende vormen. New Mobility Lease biedt alleen full operational lease aan. Andere vormen zijn bijvoorbeeld netto operational lease, financial lease of private lease. Bij operational lease ligt het restwaarde risico bij de leasemaatschappij. De zakelijke klant (lessee genoemd) krijgt in wezen het gebruiksrecht van een voertuig. De klant heeft geen economisch eigendom van het vervoersmiddel en deze komt niet op de balans van de klant. Je kunt dan ook niet afschrijven op het vervoersmiddel. Uiteraard kun je de betaalde leasetermijnen wel als kosten aftrekken van je belaste resultaat en de BTW van de leasetermijnen terugvorderen.

Het verschil tussen full operational lease en netto operational lease zit hem in de componenten die meegenomen zijn in de calculatie, bijvoorbeeld wel (full) of geen (netto) reparaties, onderhoud, banden of verzekering. New Mobility Lease ontzorgt de klant maximaal en biedt full operational lease op alle merken en modellen auto's en bedrijfswagens en geselecteerde motoren en fietsen.

+
Welke componenten zijn in het leasetarief meegenomen?

De tarieven die je op onze site ziet zijn tarieven voor full operationel lease exclusief BTW. De componenten die hierin zijn meegenomen zijn;

  • Afschrijving en Rente
  • Reparatie, Onderhoud en Banden
  • Verzekering (WA-Casco / All Risk)
  • Vervangend vervoer na 24 uur

Optioneel kunt u nog toevoegen, brandstof en/of winterbanden of all-wheater banden.

+
Krijg ik een BKR registratie?

Nee, zakelijke lease word niet geregistreerd bij het bureau voor krediet registratie.

+
Ben ik verzekerd tegen diefstal?

Diefstal van het voertuig - ja, je bent verzekerd tegen diefstal van het voertuig.

Diefstal van privé-eigendommen - privé-eigendommen vallen niet onder de verzekering van het voertuig. Check voor de zekerheid je inboedelverzekering.