Ford bedrijfswagens

Zakelijk leasen

NEW MOBILITY lease

Lease hier jouw Ford bedrijfswagen all-in, alleen nog zelf tanken. Ook voor startende ondernemers.

Het bedrijfswagen aanbod van Ford wordt gevoerd onder de naam FordPro. Met de Ford Transit Custom is het de afgelopen jaren de absolute marktleider in haar segment. De Transit kan daarnaast worden geleverd als Courier, Connect en Transit. Als Pick-up is de brute Ford Ranger beschikbaar.

Het runnen van je onderneming begint bij een bestelbus waar je opkan bouwen. De Ford Transit is een veelzijdige bedrijfswagen die multifunctioneel in te zetten is. Er is meer dan genoeg ruimte voor al je gereedschap en je kan er ook al je goederen in kwijt. Daarnaast is de Transit Custom compact te noemen en heeft hij een kleine draaicirkel. Ideaal voorklussen in de stad of nauwe doorgangen.

New Mobility Lease >> NML Bedrijfswagens biedt alle Ford bedrijfswagens aan met een all-in maandtarief. Ook reparatie, onderhoud, banden, wegenbelasting en verzekering zijn in het leasetarief inbegrepen.Ook winter- of all-season banden en brandstof zijn optioneel toe te voegen aan het leasetarief. Altijd de zekerheid van een vast tarief, geen onverwachte kosten voor reparaties of verzekering. Bovendien staat de auto niet op de balans van je bedrijf of eenmanszaak. Geen beslag op je geld en geen BKR-registratie dus. Ook is het mogelijk je huidige auto bij ons in te ruilen.

Alle Ford bedrijfswagens beschikbaar, vraag hier jouw persoonlijke offerte aan.

 

Bekijk het aanbod
Ford bedrijfswagens
Meest gekozen
Ford bedrijfswagens

Bedrijfswagens