Full Operationele Lease

Geen onverwachte kosten

NEW MOBILITY lease

Full Operationele Lease

Full operationele lease is de meest gekozen leasevorm voor zakelijke rijders. Je betaald een vast bedrag per maand en alle kosten worden door de leasemaatschappij gedekt. Afschrijving en rente, WA-Casco verzekering, wegenbelasting (houderschapsbelasting), reparaties, onderhoud, banden, vervangend vervoer en brandstof(voorschot) alles is inbegrepen. Geen onverwachte kosten en zeker weten waar je aan toe bent.

Bij operationele lease koopt de leasemaatschappij het gewenste voertuig en leaset deze aan de klant. Het voertuig staat op de balans bij de leasemaatschappij en per maand betaald de klant een leasetarief waarin alle aspecten die met het rijden van het voertuig te maken hebben meegenomen zijn. Alle administratie word dus uit handen genomen. New Mobility Lease weet precies wat er speelt in de markt en wij zorgen met ons uitgebreide netwerk altijd voor de beste deal.

Voordelen van Full Operationele Lease zijn onder andere

 • Vast maandbedrag
 • Behoud van liquiditeit, geen investering nodig
 • Geen invloed op uw financiële ratio's, de auto staat niet op uw balans
 • Geen BKR registratie
 • Geen risico op onverwachte kosten voor reparaties
 • Geen bonnetjes meer bewaren en administreren
 • Onafhankelijk advies
Onze keuzes

Fietsen

meest gekozen

Bedrijfswagens

Bekijk meer bedrijfswagens
Meest gekozen

Personenauto's

Bekijk meer personenauto's
Wij helpen graag

Altijd passend
advies

Bel: 072 792 0270Mail: info@newmobilitylease.nl

Heb je nog vragen of kunnen we je ergens bij helpen? Daar zijn we voor! Neem gerust contact met ons op. Onze experts staan altijd voor je klaar met passend advies over de ideale zakelijke mobiliteit oplossing voor jou of jouw bedrijf!

Veelgestelde vragen

+
Wat is (full operational) leasen?

Leasen bestaat in verschillende vormen. New Mobility Lease biedt alleen full operational lease aan. Andere vormen zijn bijvoorbeeld netto operational lease, financial lease of private lease. Bij operational lease ligt het restwaarde risico bij de leasemaatschappij. De zakelijke klant (lessee genoemd) krijgt in wezen het gebruiksrecht van een voertuig. De klant heeft geen economisch eigendom van het vervoersmiddel en deze komt niet op de balans van de klant. Je kunt dan ook niet afschrijven op het vervoersmiddel. Uiteraard kun je de betaalde leasetermijnen wel als kosten aftrekken van je belaste resultaat en de BTW van de leasetermijnen terugvorderen.

Het verschil tussen full operational lease en netto operational lease zit hem in de componenten die meegenomen zijn in de calculatie, bijvoorbeeld wel (full) of geen (netto) reparaties, onderhoud, banden of verzekering. New Mobility Lease ontzorgt de klant maximaal en biedt full operational lease op alle merken en modellen auto's en bedrijfswagens en geselecteerde motoren en fietsen.

+
Wie mogen er in het lease voertuig rijden?

Van ons mag iedereen met een geldig Nederlands rijbewijs in je lease voertuig rijden. Wel blijft de contractant ten alle tijde verantwoordelijk voor het lease voertuig en de naleving van de afspraken uit de mantelovereenkomst. Het kan dus zo zijn dat je werkgever als contractant andere afspraken en regels heeft.

+
Welke componenten zijn in het leasetarief meegenomen?

De tarieven die je op onze site ziet zijn tarieven voor full operationel lease exclusief BTW. De componenten die hierin zijn meegenomen zijn;

 • Afschrijving en Rente
 • Reparatie, Onderhoud en Banden
 • Verzekering (WA-Casco / All Risk)
 • Vervangend vervoer na 24 uur

Optioneel kunt u nog toevoegen, brandstof en/of winterbanden of all-wheater banden.

+
Krijg ik een BKR registratie?

Nee, zakelijke lease word niet geregistreerd bij het bureau voor krediet registratie.

+
Ben ik verzekerd tegen diefstal?

Diefstal van het voertuig - ja, je bent verzekerd tegen diefstal van het voertuig.

Diefstal van privé-eigendommen - privé-eigendommen vallen niet onder de verzekering van het voertuig. Check voor de zekerheid je inboedelverzekering.