Heeft het plaatsen van een laadpaal gevolgen voor mijn meterkast?

Bij de installatie van de laadpaal past de installateur het onderstaande aan:

De kabel voor de laadpaal wordt apart beveiligd in de meterkast. Daarvoor plaatsen ze een extra aardlekschakelaar.

Is er niet genoeg plek in de meterkast? Dan monteren ze er een kastje naast. Dat past nog steeds in de meterkast.

Ze leggen een kabel aan tussen de meterkast en de laadpaal buiten.

Daarnaast verbinden ze ook de internet router met de laadpaal.

Ontdek ons fietsplan

Contact

Onze openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 15:00

Bel: 072 792 0270
WhatsApp
Mail