Ik heb schade, wat moet ik doen?

Schade is altijd vervelend, maar dat gaan we voor je regelen. Geef de schade binnen 48 uur aan ons door via info@newmobilitylease.nl. We zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen en een passende oplossing voorstellen.  

Is de schade (niet) verhaalbaar?
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Is de schade die is ontstaan aan jou te wijten dan noemen we deze niet verhaalbaar. In dit geval zullen de kosten door onze verzekeraar worden betaald en zal een eigen risico in rekening gebracht worden. Wanneer de ontstane schade niet aan jou te wijten is en de schuldige is bekend, is de schade verhaalbaar en zal onze verzekeraar de kosten op de tegenpartij verhalen. In dit geval zal geen eigen risico in rekening gebracht worden.

Herstellen
Bij het melden van de schade geef je aan of je de schade wilt laten herstellen.Een krasje kan je meestal prima laten zitten. Wij pakken het herstel van deze schade na het inleveren van het voertuig op. Scheelt jou ook weer tijd.

Schade herstellen? Dan koppelen we je aan één van onze herstellers bij jou in de buurt. De schadehersteller neemt vervolgens binnen één werkdag contact met je op om een afspraak te maken.

Ontdek ons fietsplan

Contact

Onze openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 15:00

Bel: 072 792 0270
WhatsApp
Mail