QWIC als fiets van de zaak met het NML fietsplan

vanaf €
86
per maand
QWIC Fietsplan
NEW MOBILITY lease

Fiets van de zaak

Voordelen werkgever

 • Nr. 1 arbeidsvoorwaarde
 • Geen administratie
 • Duurzame invulling mobiliteitsbeleid
 • Vitale & gezonde medewerkers
 • Geen verborgen kosten
 • Bespaar op brandstof
 • Geen invloed op de WKR
 • Geen verplichte minimale afname
 • Kosteloos digitaal platform

Voordelen werknemer

 • Besparing tot wel 40% t.o.v. koop
 • Keuzevrijheid in dealer, merk en alle type fietsen
 • Ook voor alleen privédoeleinden
 • 1.000+ aangesloten dealers
 • Overname optie na 36 maanden

QWIC e-bike leasen

WIC is een relatief nieuw en modern Nederlands fiets merk.

De elektrische fietsen van QWIC zijn zeer gewild vanwege hun betrouwbaarheid en goeie actieradius op een batterijlading. De populairste modellen van QWIC op dit moment zijn de QWIC Premium Q en de QWIC Premium I. Ook de elektrische fietsen van QWIC schaf je ruim 40% voordeliger aan met het NML Fietsplan 2022. Lease de fiets de eerste 36 maanden via je werkgever met onbeperkt privé gebruik inclusief alle service, verzekering en pechhulp en neem hem daarna over.

Download onze brochure voor meer informatie of start direct met het NML Fietsplan 2022.

Download onze fietsplan brochure!


Wat is e-bike leasing precies? Wat is de bijtelling bepaald door de belastingdienst op een fiets van de zaak? En waarom is het financieel interessant voor zowel werknemer als werkgever buiten de WKR? Alles vind je terug in onze brochure.

Vul hieronder je gegevens in voor de download. Je kunt uiteraard ook direct contact opnemen met ons. Binnen een week fietst je al op een fiets van de zaak.

Contactgegevens
Of meld je direct aan
Download hieronder de fietsplan brochure, u krijgt deze ook automatisch per e-mail toegestuurd.
Download brochure
Oeps! Er ging iets fout met het invullen van het formulier. Probeer het opnieuw.
populaire fietsen

Fietsen

Veelgestelde vragen over Fietsplan

+
Voor wie is NML fietsplan?

Wat ons betreft iedereen. Heel Nederland aan het NML Fietsplan! Voor jezelf als ondernemer of voor een volledig werknemersbestand met 2.500 medewerkers en alles ertussen. In alle gevallen kunnen wij u volledig van dienst zijn inclusief ons interne promotiepakket om het NML fietsplan onder de aandacht te brengen. Wil je talent aantrekken? Bied bijvoorbeeld een mooie VanMoof of Veloretti aan. Heeft een medewerker al een leaseauto, ook geen probleem. De fiets van de zaak kan er gewoon naast aangeboden worden.

+
Hoe werkt een fietsplan?

Met een fietsplan biedt de werkgever de werknemer de kans om fiscaal aantrekkelijk een fiets aan te rijden. Op basis van een neutrale werkgeversbijdrage bespaart de medewerker al snel 35% ten opzichte van het kopen van een fiets. De fiets mag bovendien onbeperkt prive gebruikt worden zonder dat dit van invloed is op de vrije ruimte in de werkkostenregeling van de werkgever.

Met het NML fietsplan stelt New Mobility Lease namens de werkgever een (elektrische) fiets beschikbaar aan de medewerker. Dit is inclusief verzekering, reparatie, onderhoud en banden vervangen ongeacht de hoeveelheid kilometers die gereden wordt. Na de vaste looptijd van 36 maanden krijgt de medewerker de optie om de fiets over te nemen. Het leasetarief kan betaald worden vanuit het brutoloon waardoor er over dit bedrag geen inkomstenbelasting betaald wordt. Zie hier het grote voordeel voor de werknemer. Vaak kiest de werkgever voor een bijdrage in het leasetarief om zo concreet invulling te geven aan thema's als vitaliteit, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen daarnaast is het een teken van goed werkgeverschap.

Alle vragen over fietsplan

Contact

Onze openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 11:00 - 15:00

Bel: 072 792 0270
WhatsApp
Mail