Het beste voornemen voor 2024?

Het deelnemen aan NML-fietsplan kan aanzienlijke voordelen bieden, zowel voor individuen als voor werkgevers. Wij hebben enkele voordelen voor je op een rijtje gezet.

  1. Bevordering van gezondheid & welzijn: Fietsen is een uitstekende manier om de     gezondheid te bevorderen. Door deel te nemen aan het NML-fietsplan     stimuleer je regelmatige lichaamsbeweging, wat bijdraagt aan een betere gezondheid,     gewichtsbeheersing en algemeen welzijn. Werknemers die actief fietsen,     ervaren vaak minder gezondheidsproblemen en zijn productiever.

  1. Duurzaam vervoer: Fietsen     is een milieuvriendelijke vorm van vervoer. Zo draag je bij aan de     vermindering van CO2-uitstoot en help je de ecologische voetafdruk te     verminderen. Dit past goed bij organisaties die streven naar duurzaamheid     en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  1. Financiële voordelen voor werknemers: Het NML-fietsplan biedt financiële voordelen voor     werknemers. Denk aan belastingvoordeel of een kortingen bij de aanschaf     van een fiets. Dit maakt het voor werknemers aantrekkelijker om deel te     nemen en bevordert zo de betrokkenheid.

  1. Verbeterde Bereikbaarheid en Parkeerproblemen Verminderen: Fietsen kan een praktisch alternatief zijn voor     de dagelijkse woon-werkverplaatsing. Deelname aan het NML-fietsplan kan     bijdragen aan verminderde parkeerproblemen en de bereikbaarheid van het     bedrijf verbeteren. Werknemers kunnen files vermijden en sneller op hun     bestemming aankomen.

  1. Verhoogde productiviteit en minder ziekteverzuim: Een gezondere levensstijl als gevolg van     regelmatig fietsen kan leiden tot verhoogde productiviteit en verminderd     ziekteverzuim. Werknemers die actief zijn, ervaren vaak minder stress en     hebben een beter algeheel welzijn, wat de prestaties op de werkvloer kan     bevorderen.

  1. Positieve uitstraling vanuit de werkgever: Het aanbieden van het NML-fietsplan toont     betrokkenheid bij het welzijn van werknemers en geeft een positief imago     aan de organisatie. Het kan een onderscheidende factor zijn bij het     aantrekken van nieuw talent en het behouden van bestaand personeel.

Kortom; ga toch fietsen! Vraag de brochure aan via de website of plan direct een meeting in om alles te weten over hetNML-fietsplan.