Fietsplan 2024? Alles wat je moet weten

Fietsplan 2024

Duurzaamheid, Gezondheid en Mobiliteit in een efficiënt ingericht plan.

Hoe werkt het fietsplan in 2024?

Ook in 2024 richt je snel en efficiënt het fietsplan in met New Mobility Lease. In een goed fietsplan beleid leggen we alle afspraken vast tussen werkgever en werknemer. Welke voorwaarden er gelden, hoe je met de fiets om dient te gaan en wat er gebeurt als je gedurende looptijd van het contract naar een andere werkgever gaat staan hierin allemaal beschreven. Zodra dit helder is sturen we degene die daarvoor in aanmerking komen een link waarmee ze een bestelcode kunnen aanvragen. Met die bestelcode kan een van de ruim 1.500 aangesloten dealers de bestelling invoeren. Daarna keuren zowel werknemer en werkgever nog een keer de bestelling goed en kun je al gaan fietsen!

Wat zijn de regels voor het fietsplan 2024?

Als berijder betaal je 7% bijtelling over de nieuwwaarde van je fiets per jaar. Daarmee is je privé voordeel belast en valt het fietsplan bijde werkgever buiten de werkkostenregeling. De afspraken die onderling maakt als werkgever en werknemer zijn volledig naar wens in te richten. Uiteraard hebbenwij diverse templates klaarstaan om jullie mee te helpen tot een goed beleid te komen.

Wat zijn de voordelen van het fietsplan 2024?

Meer duurzaamheid, meer vitaliteit, CO2 besparing, invulling aande rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit voor werkgevers metmeer dan 100 medewerkers, All-in, kostenneutraal voor de werkgever en minimaal35% besparing voor de medewerker ten opzichte van het privé aanschaffen van eenfiets.

Hoe richt je een goed fietsplan in voor je medewerkers?

Neem snel contact op met New Mobility Lease. Met onze ervaring,diverse voorbeelden en templates waarmee we jullie met raad en daad bijstaan kunnen we efficiënt een fietsplan voor iedere organisatie inrichten. Van kleintot groot. Ook voor de communicatie naar de medewerkers hebben we een communicatiepakket klaarstaan om de mensen goed en volledig te informeren.

Meer  weten over ons fietsplan?

Lees alles over de aanbiedingen en mogelijkheden op onze fietsplan pagina.

Klaar om op de fiets te stappen?

Download de brochure of meld je direct aan.