Energie

Een fietsplan die is afgestemd op iedere branche? Dat is het fietsplan NML

NML FIETSPLAN

Fiscaal aantrekkelijk een fiets leasen

Fiscaal aantrekkelijk een fiets leasen via je werkgever uit de energie sector? Dat kan met het NML fietsplan. New Mobility Lease heeft inmiddels meerdere fietsplannen ingericht voor bedrijven uit de energie sector en is bekend met de mogelijkheden binnen iedere cao. Sinds 2020 heeft de Belastingdienst het fiscaal aantrekkelijk gemaakt om via je werkgever uit de energie sector een fiets te leasen. Met het NML fietsplan krijg je bovendien de optie om je eigen fiets na de 36 maanden looptijd over te nemen. Bij New Mobility Lease is alles onder één dak geregeld. Van het aanmelden en uitnodigen van de medewerkers tot het verzekeren en onderhouden van de fietsen. Plan een meeting met één van onze medewerkers of kijk snel op onze fietsplan pagina om te lezen hoe het NML fietsplan voor jullie kan werken.

Fit en vitaal aan de slag met het energie fietsplan

Fit en vitaal aan de slag met een fietsplan van je werkgever uit de energie sector. Uit onderzoek is gebleken dat een actief fietsplan 10% - 15% arbeidsverzuim scheelt. Richt nu snel en efficiënt een fietsplan in met het NML fietsplan voor de energie branche. Bij New Mobility Lease is alles snel en efficiënt onder één dak geregeld. Geef concreet invulling aan thema’s als duurzaamheid, vitaliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap. Download onze brochure om te lezen hoe het NML fietsplan voor jullie kan werken.

Fietsplan werkgever voordelen

 • Alles onder een dak geregeld
 • Inclusief reparatie, onderhoud, verzekering en pechhulp
 • Geen administratieve rompslomp bij HR
 • Alle benodigde documenten voorbereid
 • 1 maandelijkse factuur
 • Duurzame invulling mobiliteitsbeleid
 • Vitale & gezonde medewerkers
 • Geen verborgen kosten
 • Bespaar op brandstof
 • Geen invloed op de WKR
 • Geen verplichte minimale afname
 • Kosteloos digitaal platform

Fietsplan werknemer voordelen

 • Besparing van minimaal 35% t.o.v. koop
 • Fiscaal voordeel
 • Keuzevrijheid in dealer, merk en alle type fietsen
 • Reparatie, onderhoud, verzekering en pechhulp inclusief
 • Geen investering
 • Geen BKR registratie
 • Ook voor alleen privédoeleinden
 • Altijd een dealer in de buurt
 • Overname optie na 36 maanden
Alle voordelen? Download de brochure

Fietsplan energie

Je zoekt een fietsplan voor een bedrijf in de energie branche. Iedere branche kent een eigen cao maar het fietsplan is voor medewerkers in werkelijk alle sectoren interessant. De Belastingdienst stimuleert het fietsgebruik onder andere door de fiets een vrijstelling te geven binnen de werkkostenregeling. Met het NML fietsplan kun je bovendien al je medewerkers een en hetzelfde fietsplan bieden. Los van woonplaats of werkgebied. Bij het NML fietsplan van New Mobility Lease kun je uit meer dan 100 merken kiezen. Bovendien zijn er meer dan 1.000 dealers aangesloten. Zo is er altijd wel een dealer in de buurt die de fiets kan leveren en onderhouden. Bekijk onze fietsplan pagina en download onze brochure of plan een meeting met een van onze medewerkers om te zien hoe een fietsplan ook voor de energie sector kan werken.

Fietsplan als secundaire arbeidsvoorwaarde

De fiets van de zaak als secundaire arbeidsvoorwaarde is momenteel een van de meest gewenste arbeidsvoorwaarde. Meer dan 79% van de medewerkers uit de energie branche ziet een fiets van de zaak als een mooie secundaire arbeidvoorwaarde vanuit de werkgever. Zo blijkt uit onderzoek. Ook de medewerkers in de energiesector leggen met gemak een woon – werkafstand van 10 kilometer af op de elektrische fiets. Dat is de afstand waarvan 53% van de medewerkers zegt deze graag op de fiets af te leggen in plaats van met de auto. Bij New Mobility Lease is alles snel en efficiënt onder één dak geregeld. Van het aanmelden en uitnodigen van de medewerkers tot het verzekeren en onderhouden van de fietsen. Kijk snel op onze fietsplan pagina om te lezen hoe het NML fietsplan voor jullie kan werken.

Met het NML fietsplan geef je concreet invulling aan vitaliteit en duurzaamheid in je onderneming. Geen gedoe of administratie en alles snel en goed geregeld. Kosteloos voor de werkgever, zonder invloed op de werkkostenregeling (wkr) en wel 40% voordeel voor de werknemer met de lease fiets of e-bike van de zaak.

referenties

Wat zeggen onze klanten

Veelgestelde vragen over Fietsplan

+
Is er een maximumbedrag voor fiets aankopen via het Fietsplan 2023?

Ja, er is een maximumbedrag vastgesteld voor fiets aankopen via het Fietsplan 2023. Raadpleeg uw werkgever voor de precieze bedragen of neem contact met ons op.

+
Wat voor soort fietsen zijn beschikbaar via het Fietsplan 2023?

Er is een breed aanbod van fietsen beschikbaar, waaronder fietsen voor dagelijks gebruik, sportieve fietsen en elektrische fietsen. Bekijk ons aanbod op de fietsplan pagina. Kies uit meer dan 100 merken bij meer dan 1.000 dealer of de online portalen.

+
Wat is het fiscale voordeel van het Fietsplan 2023?

Het fiscale voordeel bestaat uit lagere belasting en premies voor werknemers en lagere loonheffingen voor werkgevers over het leasetarief gedurende 36 maanden.

+
Hoe werkt het Fietsplan 2023?

Lees alles over het fietsplan 2023 op onze fietsplan pagina. Wat is het grote voordeel voor werkgevers, waarom valt het buiten de werkkostenregeling (wkr)? En bereken je voordeel, al snel 35%, in onze calculator. Bekijk de aangesloten dealers en een greep uit onze aanbiedingen of vraag onze gratis informatie brochure aan.

Meer informatie over het fietsplan 2023.
+
Wat is het Fietsplan 2023?

Het Fietsplan 2023 is de manier om concreet invulling te geven aan een vitale en duurzame onderneming met maximaal fiscaal voordeel. Lees alles over het fietsplan 2023 in onze brochure.

+
Voor wie is NML fietsplan?

Wat ons betreft iedereen. Heel Nederland aan het NML Fietsplan! Voor jezelf als ondernemer of voor een volledig werknemersbestand met 2.500 medewerkers en alles ertussen. In alle gevallen kunnen wij u volledig van dienst zijn inclusief ons interne promotiepakket om het NML fietsplan onder de aandacht te brengen. Wil je talent aantrekken? Bied bijvoorbeeld een mooie VanMoof of Veloretti aan. Heeft een medewerker al een leaseauto, ook geen probleem. De fiets van de zaak kan er gewoon naast aangeboden worden.

+
Hoe werkt een fietsplan?

Met een fietsplan biedt de werkgever de werknemer de kans om fiscaal aantrekkelijk een fiets aan te rijden. Op basis van een neutrale werkgeversbijdrage bespaart de medewerker al snel 35% ten opzichte van het kopen van een fiets. De fiets mag bovendien onbeperkt prive gebruikt worden zonder dat dit van invloed is op de vrije ruimte in de werkkostenregeling van de werkgever.

Met het NML fietsplan stelt New Mobility Lease namens de werkgever een (elektrische) fiets beschikbaar aan de medewerker. Dit is inclusief verzekering, reparatie, onderhoud en banden vervangen ongeacht de hoeveelheid kilometers die gereden wordt. Na de vaste looptijd van 36 maanden krijgt de medewerker de optie om de fiets over te nemen. Het leasetarief kan betaald worden vanuit het brutoloon waardoor er over dit bedrag geen inkomstenbelasting betaald wordt. Zie hier het grote voordeel voor de werknemer. Vaak kiest de werkgever voor een bijdrage in het leasetarief om zo concreet invulling te geven aan thema's als vitaliteit, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen daarnaast is het een teken van goed werkgeverschap.

Alle vragen over fietsplan