Uitgeest

Een fietsplan via een dealer in de buurt

NML FIETSPLAN

Fietsplan voor werkgevers uit Uitgeest

Fit en vitaal aan de slag met fiets lease via je werkgever in Uitgeest. Bij New Mobility Lease is fiets lease snel en efficiënt geregeld. Van het aanmelden en uitnodigen van de medewerkers tot het verzekeren en onderhouden van de fietsen. Geef concreet invulling aan thema’s als duurzaamheid, vitaliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen en goed werkgeverschap. Plan een meeting en laten we kijken hoe fiets leasen en het NML fietsplan voor jullie kan werken. 

Meer informatie over het NML fietsplan

Fietsplan voor de regio Uitgeest

Om goed en fiscaal aantrekkelijk fiets lease aan te bieden als werkgever aan je medewerkers is het fijn om niet aan een plaats of merk gebonden te zijn. Of je medewerkers nu in Uitgeest, Hoorn of Amsterdam wonen of juist hier werkzaam zijn. Het is fijn om al je medewerkers één en hetzelfde fietsplan aan te kunnen bieden. Bij fiets lease van New Mobility Lease zijn meer dan 1.000 dealers aangesloten en kan uit ruim 100 fietsmerken gekozen worden. Zo is er altijd wel een dealer in de buurt die de fiets kan leveren en onderhouden. Bij New Mobility Lease is alles onder één dak geregeld. Van het aanmelden en uitnodigen van de medewerkers tot het verzekeren en onderhouden van de fietsen. Download onze brochure om te lezen hoe fiets lease en het NML fietsplan ook voor jullie organisatie kan werken.

Meer informatie over het NML fietsplan

Fietsplan werkgever voordelen

 • Alles onder een dak geregeld
 • Inclusief reparatie, onderhoud, verzekering en pechhulp
 • Geen administratieve rompslomp bij HR
 • Alle benodigde documenten voorbereid
 • 1 maandelijkse factuur
 • Duurzame invulling mobiliteitsbeleid
 • Vitale & gezonde medewerkers
 • Geen verborgen kosten
 • Bespaar op brandstof
 • Geen invloed op de WKR
 • Geen verplichte minimale afname
 • Kosteloos digitaal platform

Fietsplan werknemer voordelen

 • Besparing van minimaal 35% t.o.v. koop
 • Fiscaal voordeel
 • Keuzevrijheid in dealer, merk en alle type fietsen
 • Reparatie, onderhoud, verzekering en pechhulp inclusief
 • Geen investering
 • Geen BKR registratie
 • Ook voor alleen privédoeleinden
 • Altijd een dealer in de buurt
 • Overname optie na 36 maanden
Alle voordelen? Download de brochure

Werknemers uit Uitgeest op de leasefiets

Uit onderzoek blijkt dat 79% van de medewerkers een fiets leasen via de zaak als een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde vanuit de werkgever ziet. Ook de medewerkers uit Uitgeest leggen met gemak een woon – werkafstand van 10 kilometer af op de elektrische lease fiets. Dat is de afstand waarvan 53% van de medewerkers zegt deze graag op de fiets af teleggen in plaats van met de auto. Bij New Mobility Lease is alles onder één dak geregeld. Van het aanmelden en uitnodigen van de medewerkers tot het verzekeren en onderhouden van de fietsen. Download onze brochure, plan een meeting of bekijk onze fietsplan pagina om te ontdekken hoe fiets leasen ook voor jullie organisatie kan werken.

Fiscaal aantrekkelijk een fiets leasen via je werkgever in Uitgeest? Kies voor het NML fietsplan

Fiscaal aantrekkelijk een fiets leasen via je werkgever in Uitgeest? Dat kan met fiets lease en het NML fietsplan. Sinds 2020 heeft de Belastingdienst het fiscaal aantrekkelijk gemaakt om via je werkgever een fiets te leasen. Met fiets lease krijg je bovendien de optie om je eigen fiets na 36 maanden looptijd over te nemen voor 15% van de nieuwwaarde. Bij New Mobility Lease is alles onder één dak geregeld. Van het aanmelden en uitnodigen van de medewerkers tot het verzekeren en onderhouden van de fietsen. Kijk snel op onze fietsplan pagina om te lezen hoe fietslease en het NML fietsplan voor jullie kan werken.

Meer informatie over het NML fietsplan

Met het NML fietsplan geef je concreet invulling aan vitaliteit en duurzaamheid in je onderneming. Geen gedoe of administratie en alles snel en goed geregeld. Kosteloos voor de werkgever, zonder invloed op de werkkostenregeling (wkr) en wel 40% voordeel voor de werknemer met de lease fiets of e-bike van de zaak

referenties

Wat zeggen onze klanten

Veelgestelde vragen over Fietsplan

+
Is er een maximumbedrag voor fiets aankopen via het Fietsplan 2023?

Ja, er is een maximumbedrag vastgesteld voor fiets aankopen via het Fietsplan 2023. Raadpleeg uw werkgever voor de precieze bedragen of neem contact met ons op.

+
Wat voor soort fietsen zijn beschikbaar via het Fietsplan 2023?

Er is een breed aanbod van fietsen beschikbaar, waaronder fietsen voor dagelijks gebruik, sportieve fietsen en elektrische fietsen. Bekijk ons aanbod op de fietsplan pagina. Kies uit meer dan 100 merken bij meer dan 1.000 dealer of de online portalen.

+
Wat is het fiscale voordeel van het Fietsplan 2023?

Het fiscale voordeel bestaat uit lagere belasting en premies voor werknemers en lagere loonheffingen voor werkgevers over het leasetarief gedurende 36 maanden.

+
Hoe werkt het Fietsplan 2023?

Lees alles over het fietsplan 2023 op onze fietsplan pagina. Wat is het grote voordeel voor werkgevers, waarom valt het buiten de werkkostenregeling (wkr)? En bereken je voordeel, al snel 35%, in onze calculator. Bekijk de aangesloten dealers en een greep uit onze aanbiedingen of vraag onze gratis informatie brochure aan.

Meer informatie over het fietsplan 2023.
+
Wat is het Fietsplan 2023?

Het Fietsplan 2023 is de manier om concreet invulling te geven aan een vitale en duurzame onderneming met maximaal fiscaal voordeel. Lees alles over het fietsplan 2023 in onze brochure.

+
Voor wie is NML fietsplan?

Wat ons betreft iedereen. Heel Nederland aan het NML Fietsplan! Voor jezelf als ondernemer of voor een volledig werknemersbestand met 2.500 medewerkers en alles ertussen. In alle gevallen kunnen wij u volledig van dienst zijn inclusief ons interne promotiepakket om het NML fietsplan onder de aandacht te brengen. Wil je talent aantrekken? Bied bijvoorbeeld een mooie VanMoof of Veloretti aan. Heeft een medewerker al een leaseauto, ook geen probleem. De fiets van de zaak kan er gewoon naast aangeboden worden.

+
Hoe werkt een fietsplan?

Met een fietsplan biedt de werkgever de werknemer de kans om fiscaal aantrekkelijk een fiets aan te rijden. Op basis van een neutrale werkgeversbijdrage bespaart de medewerker al snel 35% ten opzichte van het kopen van een fiets. De fiets mag bovendien onbeperkt prive gebruikt worden zonder dat dit van invloed is op de vrije ruimte in de werkkostenregeling van de werkgever.

Met het NML fietsplan stelt New Mobility Lease namens de werkgever een (elektrische) fiets beschikbaar aan de medewerker. Dit is inclusief verzekering, reparatie, onderhoud en banden vervangen ongeacht de hoeveelheid kilometers die gereden wordt. Na de vaste looptijd van 36 maanden krijgt de medewerker de optie om de fiets over te nemen. Het leasetarief kan betaald worden vanuit het brutoloon waardoor er over dit bedrag geen inkomstenbelasting betaald wordt. Zie hier het grote voordeel voor de werknemer. Vaak kiest de werkgever voor een bijdrage in het leasetarief om zo concreet invulling te geven aan thema's als vitaliteit, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen daarnaast is het een teken van goed werkgeverschap.

Alle vragen over fietsplan